Ton van de Ven

© VVD Oisterwijk

In mijn geboorteplaats, Haaren, ben ik opgegroeid in een ondernemersgezin. Het bedrijf van mijn ouders, “Van de Ven’s bakkerijen” was actief in Haaren, verkocht producten via Oisterwijkse winkels en werd een begrip in de verre omtrek. Mijn echtgenote Anita en ik wonen in mijn geboortehuis aan de Kerkstraat in Haaren. We zijn trots op onze drie dochters, Denise, Loes en Eline. 


Na mijn studie commerciële economie bekleedde ik gedurende ruim 30 jaar diverse sales- en directiefuncties bij internationale ondernemingen. Momenteel ben ik actief in mijn management bureau “Van de Ven Management”, waarmee ik ondernemingen adviseer en als interim manager bijsta bij het oplossen van bedrijfsvraagstukken.


Politieke passie

De lokale politiek zit mij van jongs af aan in het bloed. Ik was 17 toen ik voor het eerst op een kieslijst stond.  Tijdens mijn VVD fractievoorzitterschap van 1998 tot 2014 was ik nauw betrokken bij veel dossiers en onderwerpen. Ik ben er trots op dat ik deel mocht uitmaken van de politieke generatie die Haaren bracht waar het nu is. Het is goed wonen, werken en ontspannen in de Tuin van Brabant. Dat willen we graag behouden, samen met Oisterwijk. Juist daarom ben ik ervan overtuigd dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het historische herindelingsproces wat gaande is. Na bijna 1.000 jaar zelfstandigheid is het tijd voor verandering. Ik ben enorm gemotiveerd om daar de komende raadsperiode een rol bij te spelen. 

Als volksvertegenwoordiger ben ik daarom beschikbaar voor alle inwoners. Ik ben geïnteresseerd in uw verhalen en nodig u uit voor een “online Coronaproof gesprek” of persoonlijke ontmoeting op locatie.

Mail mij om een afspraak te maken. Bellen mag ook 06-41 75 26 44.

mijn portefeuille: inwonerszaken (IZ)

Mijn politieke speerpunten

  • Algemene zaken dorp Haaren
  • Financiën
  • Ambtelijke organisatie
  • Economische zaken en toerisme
  • Bouwzaken en wonen