Rowan van Geloven nieuw commissielid

Rowan van Geloven is donderdag 30 november j.l., namens de VVD, toegetreden tot de commissie Inwonerszaken.

Rowan stelt zich graag even aan u voor:

“ Mijn naam is Rowan van Geloven, ik ben 23 jaar oud. Sinds 2017 woon ik in Oisterwijk, oorspronkelijk kom ik uit Haaren. In mijn vrije tijd fitness ik graag, houd ik van een feestje en werk ik met veel plezier in de horeca. Tijdens de opleiding Bestuurskunde aan de Tilburg Universiteit ben ik mij in politiek gaan interesseren. Ik ben mij er van bewust geworden dat politiek invloed heeft op de leefomgeving van ieder mens. Zelfontplooiing, zelfbeschikking en zelfredzaamheid van mensen en de nodige ruimte daarvoor vind ik heel belangrijk. Leven in vrijheid zonder al te veel sociale druk die dat tegenhoudt, waarbij je uiteraard een ander niet mag schaden. Dit sluit perfect aan bij de VVD. Politieke partijen hebben al jaren te maken met teruglopende ledenaantallen en dan vooral met betrekking tot jonge leden. Dat is zonde, want inwoners die zich betrokken voelen bij hun omgeving en daar iets voor willen betekenen, moeten daar invloed op kunnen uitoefenen. Dit is samen met mijn visie op vrijheid de reden dat ik mij heb aangesloten bij de VVD. ”

Wij zijn erg blij dat Rowan ons team komt versterken en verheugen ons op de samenwerking. 

Bent u nieuwgierig geworden naar onze werkzaamheden en standpunten? Of vindt u het gewoon leuk eens een kijkje in de ‘politieke keuken’ te komen nemen? Neem gerust contact op, door te bellen met Anne Cristien Spekle (fractievoorzitter) 06 – 49336549 of stuur een mail naar info@vvdoisterwijk.nl.
We drinken graag een kopje koffie met u of kom een keertje kijken bij een fractie-, commissie- of raadsvergadering. Ook organiseren wij met regelmaat politieke cafés. Voor data en overige informatie kunt u terecht op onze website, www.oisterwijk.vvd.nl

Voel je welkom bij de VVD!

Wij wensen Rowan heel veel plezier en succes met zijn werkzaamheden als commissielid!